Ziare.com
Alegeri prezidentiale 2009Turul 1Rezultate Turul 1Turul 2Rezultate Turul 2

Compara ce iti ofera candidatii

Salarii, pensii, bugetari. Ce ofera?
Crin Antonescu, candidat PNL
Crin Antonescu

Atributiile Presedintelui in domeniul economic sunt restranse. Cu toate acestea, avand in vedere importanta capitala a evolutiei economiei pentru intreaga societate, voi folosi toate prerogativele pe care mi le ofera Constitutia, ca si intreaga ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Traian Basescu, candidat PD-L
Traian Basescu

Vreau o Romanie in care pensiile sa fie de bun simt! Fiecare roman trebuie sa aiba o pensie decenta dupa o viata de munca. Fiecare roman trebuie sa primeasca pensia dupa cat a contribuit. Sa punem capat pensiilor speciale pentru parlamentari si ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Mircea Geoana, candidat PSD+PC
Mircea Geoana

Statul este dator sa isi asume rolul sau firesc, de organizator al societatii, de furnizor de servicii publice fundamentale, de factor de reglementare al pietelor si pe cel de corector al greselilor acestora. Statul trebuie sa fie garantul ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Sorin Oprescu, candidat INDEPENDENT
Sorin Oprescu

Sunteti muncitori in combinate la Galati, Mures, Hunedoara, Iasi, Resita si Baia Mare? Pentru ei, nu existati! Sunteti agricultori care asteptati subventii si sprijin? Pentru ei, nu existati!   Sunteti pensionari si nu aveti banii pentru ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Constantin Ninel Potirca, candidat INDEPENDENT
Constantin Ninel Potirca

"Noi o sa venim cu un program electoral solvabil, pe intelesul tuturor, pe intelesul oamenilor de rand, al oamenilor de cultura, din toate structurile guvernamentale, al oamenilor politici, al oamenilor de orice natura. (...) Aceasta decizie pe care ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor