Ziare.com
Alegeri prezidentiale 2009Turul 1Rezultate Turul 1Turul 2Rezultate Turul 2

Compara ce iti ofera candidatii

Reforma statului. Ce ofera?
Crin Antonescu, candidat PNL
Crin Antonescu

Ca sef al statului si ca mediator intre stat si cetatean, voi crea conditiile unei schimbari fundamentale a statului.   Tranzitia de 20 de ani de la statul totalitar la statul de drept nu a reusit sa refaca din temelii relatia dintre stat si ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Traian Basescu, candidat PD-L
Traian Basescu

Parlamentul astazi In Constitutia Romaniei scrie ca Parlamentul e institutia reprezentativa suprema a poporului roman si unica autoritate legiuitoare a Romaniei. Cum e structurat Parlamentul Romaniei In prezent, Parlamentul României se ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Remus Cernea, candidat PV
Remus Cernea

"Actuala clasa politica este epuizata moral si lipsita de credibilitate fiind absolut necesara aparitia unor alternative serioase la aceasta, iar Partidul Verde si Remus Cernea incep o astfel de constructie invitandu-i pe cetatenii responsabili ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Mircea Geoana, candidat PSD+PC
Mircea Geoana

Dezvoltarea  economica nu va  putea fi realizata fara recastigarea increderii oamenilor in actiunea statului. Astazi, in societatea romaneasca exista o ruptura intre oameni si guvernanti. Este un lucru prea evident pentru a mai fi ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Sorin Oprescu, candidat INDEPENDENT
Sorin Oprescu

De prea mult timp romanilor le lipseste un presedinte care sa-i uneasca. Care sa-i motiveze sa traiasca impreuna ca un popor. Ca presedinte independent, voi lucra deschis cu toate partidele, cu toti politicienii, cu toate ONG-urile, sindicatele si ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Constantin Ninel Potirca, candidat INDEPENDENT
Constantin Ninel Potirca

Promovarea incluziunii sociale (integrarea si combaterea discriminarii persoanelor dezavantajate pe piata muncii, imbunatatirea accesului la educatie si formare profesionala pentru persoanele dezavantajate, egalitatea de gen si combaterea excluziunii ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor