Ziare.com
Alegeri prezidentiale 2009Turul 1Rezultate Turul 1Turul 2Rezultate Turul 2

Compara ce iti ofera candidatii

Justitie. Ce ofera?
Crin Antonescu, candidat PNL
Crin Antonescu

Justitie independenta, responsabila si credibila   Prin Constitutia Romaniei, Presedintele are rolul fundamental de a media intre puterile statului si intre stat si societate. In calitate de presedinte, voi utiliza aceasta prerogativa ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Traian Basescu, candidat PD-L
Traian Basescu

Vreau o Romanie cu o justitie de bun simt! Justitia trebuie sa imparta dreptatea pentru toti romanii. Nimeni nu este mai presus de lege. Nici presedintele, nici parlamentarii, nici ministri, nici chiar magistratii, cei care impart dreptatea. ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Mircea Geoana, candidat PSD+PC
Mircea Geoana

Statul trebuie sa asigure accesul liber, neingradit, rapid, al tuturor celor care au nevoie de serviciile publice oferite de justitie. Ca presedinte al Romaniei rolul meu va fi de a asigura independenta reala a puterii judecatoresti si de pastra un ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Sorin Oprescu, candidat INDEPENDENT
Sorin Oprescu

In Romania mea, fiecare cetatean este protejat de lege si isi poate implini propriile visuri. Aici si nu altundeva ! In Romania mea, statul cheltuie banii in mod transparent si nu uita nici o clipa ca acestia sunt banii vostri. Contribuabilul este ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor