Ziare.com
Alegeri prezidentiale 2009Turul 1Rezultate Turul 1Turul 2Rezultate Turul 2

Compara ce iti ofera candidatii

Educatie, sanatate. Ce ofera?
Crin Antonescu, candidat PNL
Crin Antonescu

A investi in educatie inseamna a investi in viitor. Prosperitatea romanilor si dezvoltarea economica depind, in buna masura, de calitatea educatiei. Afirmarea societatii romanesti intr-o lume moderna, o lume a cunoasterii, nu este posibila fara o ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Traian Basescu, candidat PD-L
Traian Basescu

Vreau o Romanie cu un sistem de educatie de bun simt! Doar un sistem de educatie performant poate pregati tinerii pentru viata. Fiecare tanar din Romania trebuie sa aiba o sansa pe piata muncii. Avem nevoie de profesori bine platiti, de scoli mai ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Mircea Geoana, candidat PSD+PC
Mircea Geoana

Ca presedinte al Romaniei, angajamentul meu este ca fiecare familie din Romania va putea sa isi trimita copiii la gradinita, la o scoala buna, la liceu si facultate. In acest sens, trebuie sa ne asiguram ca alocatia pentru copii este cu adevarat un ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Sorin Oprescu, candidat INDEPENDENT
Sorin Oprescu

Sunteti profesori care munciti pentru copiii nostri - sa-i formati ca oameni? Pentru ei, nu existati!   Sunteti doctori care incercati sa va faceti meseria si nu aveti cu ce? Nu puteti! Pentru ei, nu existati!   Sunteti tineri, ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
Constantin Ninel Potirca, candidat INDEPENDENT
Constantin Ninel Potirca

"Avem cateva directii prioritare de actiune care ne vor permite, in contextul unei firesti solidaritati, sa reducem decalajele existente. Aceste prioritati se refera in principal la dezvoltarea unei retele de comunicare, la modernizarea sistemului de ...(citeste tot)

Vezi platforma electorala
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

buna ziua

un sondaj?

 

Ce se poate schimba in educatie si sanatate

Doua ministere care nici o data nu au avut fonduri extraordinata; si probabil nici nu vor avea pe viitor. Asadar, ce si mai ales cum se poate inbunatati ceva?

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor